Carrer Pou de la Figuera n 14
Seguidament en llençava els cossos a través d'una trampeta, que comunicava amb la cuina de la fonda, on segueix la llegenda que el cuiner de la fonda trossejava els cossos i els cuinava.Per aquelles èpoques aquella fonda era famosa precisament per el gust i la qualitat de la seva carn. Els barcelonins es desplaçaven a aquell indret per degustar aquelles carns tan apreciades.
El barber i el seu soci de la fonda vivien plàcidament fins que un dia,el barber en veure passar un rodamón per davant de la barberia, el convidà a un tall de barba de franc. El rodamón acceptà, però sorprès per tanta amabilitat restà alerta en tot moment. En el moment en que el barber es preparava per degollar el rodamón, aquest el detingué i forcejaren. El barber quedà malferit i amb tanta mala sort que caigué per la trampeta, on ell mateix feia caure el cos de les seves vícitmes, que els conduia a la cuina de la fonda, i on el cuiner trossejava els cossos per seguidament cuinar-los. I així sigué, doncs el cuiner sense reconeixer-lo, el trossejà i cuinà al igual que a la resta de víctimes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario